Pik­ku­jou­lu­mat­ka Ii­sal­meen 8.12.2019

Yhdistyksemme jäsenten pikkujoulu- ja teatterimatka Iisalmeen sunnuntaina 8.joulukuuta 2019.

Linja-auto lähtee Varkaudesta, poiketen Leppävirralla, Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Lapinlahdella, päätepisteenä klo 12.30 Iisalmi ja IN-TEATTERI, Työväentalo Pohjolankatu 11

 Lokki näytelmä alkaa klo 13.00, näytelmässä näyttelee myös yhdistyksemme hallituksen jäsen Raimo Lampinen.

Teatteriesityksen jälkeen siirrytään nauttimaan jouluateria jouluherkkuineen n. klo 15.30Metsäpirttiin, Vanha Kainuuntie 6A Iisalmessa 

Päivään osallistumismaksu viisi euroa /jäsen, sisältää matkan, teatterilipun, väliaikakahvin ja jouluaterian. Maksu kerätään linja-autossa. Linja-autossa ja päivässä mukana yleisavustajia, (jos oma avustaja mukana, avustajan maksu 30€).Pikkujoulumatkalle mahtuu mukaan 40 ensiksi ilmoittautunutta! Kerro paikkakunta mistä nouset kyytiin ja mahdollinen ruoka-ainerajoituksesi.

 Ilmoittautuminen toimiston numeroon: 0440 613255 /Maija-Leena.

HUOM! Ilmoittautuminen pikkujoulumatkalle päättyy  8. marraskuuta . 2019.

Olet sydämellisesti tervetullut pikkujoulumatkalle!

Lokki näytelmä

Iloisen tumma komedia ja moderni tulkinta Anton Tšehovin rakastetusta klassikosta, joka kertoo siitä kaikkein vaikeimmasta ja vaarallisimmasta, rakkaudesta.

“Miten hermostuneita kaikki ovat? Ja miten paljon rakkautta, ihmeellinen outo ilta, ja tämä kaupunki veden äärellä… aivan kuin sydän sykkisi lujempaa. Kuin kaikki olisi vielä mahdollista tämmöiselle vanhallekin…” – Dorn

Ylä-Savon teatterissa tapahtuu kummia. Teatterin kuuluisimman näyttelijättären Irina Arkadinan poika Konsta on rohkaistunut vihdoin kirjoittamaan näytelmän, jossa näyttelee hänen mielitiettynsä Niina.

Sitten Niina ihastuu kirjailija Trigoriniin, joka on Irina Arkadinan hellu. Naistenlääkäri Dorn rakastuu Irinaan, teatterin talousvastaava Samrajeva Dorniin. Samrajevan tytär Masa, rakastaa Kostjaa ja Masaa taas rakastaa paikallinen biologianopettaja Medvedenko.

Kostjan eno, eläkkeelle jäänyt Sorin, ihmettelee mitä tapahtuu. Hän haluaisi rakastaa elämää, mutta ruumis on jo vaikeuttamassa asiaa.

Mikä tässä sopassa voisi mennä pieleen?

Käsikirjoitus

Anton Tšehov, Ari-Pekka Lahti ja Topi Marin

Ohjaus ja sovitus Topi Marin.