Minun näköinen mieli

Minun näköinen mieli -hankkeen (2020–2022) toimintaan ovat tervetulleita kaikki näkövammaiset, näköongelmaisista syntymäsokeisiin.

Minun näköinen mieli

Minun näköinen mieli -hankkeen (2020–2022) toimintaan ovat tervetulleita kaikki näkövammaiset, näköongelmaisista syntymäsokeisiin.

Erityisenä tavoitteena on tukea aikuisena näkövammautuneiden ihmisten sopeutumista uuteen elämänvaiheeseen. Sitä tehdään vahvistamalla osallistujien mielenterveystaitoja ja kokemusta elämän merkityksellisyydestä sekä tukemalla hakemaan oikea-aikaisesti apua. 

Hanke järjestää koulutuksia, kirjoittaa opaskirjan ja tekee podcasteja ja pyrkii näin tavoittamaan satoja näkövammaisia.

Minun näköinen mieli -hankkeessa on yhteistyössä Mieli ry- Ulkoinen linkki- Ulkoinen linkki ja Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite- Ulkoinen linkki- Ulkoinen linkki, ja se kestää helmikuuhun 2023. Hankkeessa on mukana kaksi työntekijää, jotka toimivat Näkövammaisten liitossa. Hankkeen rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA.

Tule mukaan!

Tule mukaan Minun näköinen mieli -hankkeen puhelinrinkiin, jossa jaetaan haasteita ja löydetään vertaisten kanssa uusia voimia päästä niistä yli.

Ota yhteyttä:

hankekoordinaattori Jutta Saanila 
Näkövammaisten liitto ry, Minun näköinen mieli -hanke 
p. 09 3960 4088 
jutta.saanila@nkl.fi


Sivu päivitetty